Notícies

S’acosta el DIA MUNDIAL DE L’ABELLES. Amics de les Abelles prepara un seguit d’activitats per a celebrar la diada.

09 mai 2023

Com cada any, L’Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades, fa “festa grossa” el 20 de maig: DIA MUNDIAL DE LES ABELLES, gaudint de diverses activitats els 19, 20 i 21 de maig, i aprofitant aquestes jornades per difondre el mon apícola. Però també per manifestar la difícil situació en que es troba el sector agrícola enguany, donat que a mes de tenir que lluitar contra la “vespa asiàtica”, que depreda l’abella mel·lífera  i posa en perill el futur dels eixams, la climatologia adversa encara complica mes el futur del sector apícola del nostre país.

Però es moment d’aprofitar aquestes jornades per gaudir juntament:  els professionals del sector apícola, i tots els ciutadans que tenen activitats en defensa de les abelles. I també per fer una crida a la societat i als sectors mes interessats, per conèixer i promoure la defensa de l’abella a Catalunya, participant i compartint activitats festives, orientades a protegir el sector apícola.

Les abelles s’ho mereixen.

Adjuntem el programa elaborat per l’Associació d’Amics de les Abelles, on la major part de les seves activitats son obertes a tothom, i on la paraula “celebrar” es el motiu conductor per aquests dies de festa.

Per veure el programa prémer la informació adjunta: