Avís legal

Avís legal

Propietat intel·lectual

El lloc web www.amicsdelesabelles.cat i els seus continguts (vg, textos, imatges, so, animacions, vídeo i la resta dels continguts d'aquesta web) són propietat de l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet, o terceres persones que han donat una llicència o autoritzat a aquesta associació. Tots els logotips, marques i dissenys industrials que apareixen en aquest lloc web formen part dels drets de Propietat Industrial i Intel.lectual registrats per l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet o de terceres persones que han donat una llicència o autoritzat a l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet, i queda prohibida qualsevol modalitat d' explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació o una altra forma d'explotació sense l'autorització expressa de l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà dels continguts d'aquest lloc web sense el consentiment previ i exprés de l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet llevat que s'indiqui expressament una altra cosa o el seu ús sigui a títol personal o estrictament necessari per a l'ús i visualització dels mateixos des d'un ordinador personal i no vulneri els drets reconeguts de l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet per la legislació vigent. l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet es reserva expressament el dret de canviar, modificar, complementar o suprimir, parcial o totalment, continguts d'aquest lloc web sense avís previ, així com de procedir a la suspensió de la publicació de forma transitòria o definitiva.

Informació addicional

Per a la seva comoditat, aquest lloc conté enllaços d'hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Us recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap cas s'intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l'existència de cap tipus d'associació entre l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet i els seus titulars. Excepte autorització expressa de l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet es prohibeix l'establiment de vincles des de llocs web aliens a l'Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet.

De conformitat amb l'article 12 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.