Notícies

Resum de La festa mundial de la abella al museu de les abelles d’Alcover del 20 de Maig

20 mai 2018

A primera hora del mati del diumenge, una bona colla de persones que son properes al mon de les abelles, de la natura i de la qualitat de vida, vinguts d’arreu de Catalunya, es van trobar a les instal·lacions del museu de la mel per tal de compartir una diada que va ser variada en activitats i força entretinguda.

D’entrada els  participants varen compartir un esmorzar de pagès per agafar energia, mentre la mainada feia diversos jocs relacionats amb el coneixement de les abelles.

Posteriorment el president de l’associació d’amics de les abelles Joan Mª Llorens, i propietari del museu va aprofitar un passeig per el museu per explicar la professió d’apicultor arreu del mon i els diferents instruments utilitzats per tot el procés d’elaboracio de la mel.

Al termini del passeig es va presentar la cervesa de mel edició especial 2.018 i en el marc d’aquesta presentació el Dr. Ferran Moreno, metge i secretari de la associació Qualivida, va impartir una conferencia que tenia com a tema principal, la cervesa, les seves propietats saludables i les avantatges del seu consum.

Finalitzats tots els actes molts  assistents es van acomiadar coneixent de mes a prop les abelles, la mel, i la cervesa, i també clar, el gust especial que te la cervesa de mel.