Notícies

La 5ª edició de “Honey Fest 2023” es va celebrar el darrer dissabte, amb la presentació de les millors mels participants en concurs, guanyat per. “Mel de bosc de, Mel El Remei”

10 oct 2023

El 7 d’octubre  en el marc del Parc de la Ciutadella (al costat de la porta Arc de Triomf), BCN Honey Fest va organitzar la 5ª edició d’aquesta fira, festa que es va consolidant amb un recull d’activitats, i una participació cada vegada mes nombrosa de ciutadans.

A destacar entre les activitats, la construcció d’hotels d’insectes, dins del marc de la elaboració d’un taller, sobre la importància de les abelles solitàries.

També remarcar el tast de licor d’hidromel, novetat per els neòfits en el mon de les abelles, beguda digestiva molt popular a l’edat mitjana, i considerada una de les begudes fermentades mes antigues del mon.

Una  de les activitats mes destacades va ser el concurs de tast de mels, on els apicultors presenten en competició disputada, els seus millors productes.

 Aquest any la mel guanyadora ha estat la “Mel de Bosc” elaborada per “Mel el Remei”. Felicitem a Joan Maria Llorens Molné, propietari de  la entitat i “President de l’Associació d’Amics de les Abelles” per assolir per la seva mel el títol de: “La Millor mel de BCN Honey Fest 2023”

Adjuntem imatge de presentació de la mel guanyadora: