Notícies

Jornada tècnica a Alcover sobre la valorització de la mel, i les seves propietats nutricionals i saludables

09 nov 2023

El proper divendres 24 de novembre es celebrarà al: “Centre Can Cosme Vidal”, situat  a la Plaça Cosme Vidal 5  d’Alcover, una jornada tècnica orientada a donar valor als aspectes nutricionals de la mel, presentada per un representant del DAAC als Serveis Territorials de Tarragona.

En la presentació que es fa de la jornada, s’indica que en la mateixa es vol fer ressò  i aprofundir en els aspectes nutricionals de la mel,  i també d’altres productes de l’abella, que no sempre son coneguts i valorats com es mereixen.

El programa de la jornada s’iniciarà amb la ponència sobre “Les propietats de la mel” presentada per el Dr. Ferran Moreno, Secretari de la Associació Qualivida: www.qualivida.org.

Seguidament es parlarà de: “La pròpolis, antibiòtic mil·lenari fet per les abelles”. Albert Hurtado, Bioquímic de Nadiprana farà una exposició sobre aquest producte, utilitzat generalment al hivern per evitar refredats i protegir el sistema immunitari.

 Seguidament Joan Maria Llorens, apicultor, i president de la “Associació d’Amics de les Abelles de les Muntanyes de Prades i Poblet”: www.amicsdelesabelles.cat  ens oferirà un tast de mels biofuncionals del territori.

La jornada esta organitzada per el Departament d’Acció Climàtica Alimentació i Agenda Rural, i la cloenda de la mateixa esta prevista per a les 19:30 hores

Per veure el programa cal dirigir-se al document que s’adjunta: