Notícies

Carme Ruscalleda convidada d’honor, a la Fira de la mel, de Riner.

26 mar 2023

Aquest diumenge 26 de març, en el marc de la Fira de la Mel a Riner, s’espera la participació de Carme Ruscalleda, cuinera catalana coneguda internacionalment, amb una gran trajectòria com a xef catalana. El que l’ha portat a obtenir per primera vegada a Catalunya, una qualificació de tres estrelles Michelin, per la seva cuina innovadora, especialitzada entre altres, en plats, que tenen com a base el peix.

Aquesta participació de Carme Ruscalleda com a convidada de honor  de la jornada, dona ressonància a la VI Fira de la Mel, que es celebra els dies 25 i 26 de març a Riner, amb molta assistència en les  diverses activitats, i entre elles a remarcar, una sessió de: “Maridatge de mels musical”, conduïda per Joan Maria Llorens, president de l’Associació d’Amics de les Abelles.

La Fira de la Mel de Riner, que es celebra anualment, va guanyant en  protagonisme, a mes de ser un referent a considerar,  en el fet de conscienciar i divulgar,  la difícil situació que passa el sector apícola, en termes de producció de mel, i disminució del numero d’abelles mel·líferes, font de potenciació d’una millor qualitat de vida i d’una alimentació mes saludable.

 

Per mes detalls sobre aquesta participació, veure el link: