Notícies

A l’abella asiàtica gegant li agrada Barcelona. En especial el Monestir de Pedralbes

11 abr 2023

La autora de l’article, Isaura Marcos, i dins de l’apartat “las fotos de los lectores”· de La Vanguardia, ens informa de la colonització que està portant a terme l’abella gegant asiàtica a les ciutats, en aquest cas concret a la ciutat de Barcelona. Originaria del Japó i la Xina avui es abundant a la regió de New York.

Des de L’Associació d’Amics de les Abelles, fem ressò d’aquesta noticia perquè si be no es el cas,  donat que el nostre interès com associació i dins del projecte REDICAT, es rescatar l’abella mel·lífera que es perd a les ciutats per portar-la a espais de la natura on pugui pol·linitzar, cal ressaltar que el fet de que es trobin eixams a les zones urbanes, es un fet que pot donar-se amb mes  assiduïtat, i la proposta de REDICAT com a conseqüència, agafar embranzida i consolidar-se com activitat orientada a protegir a  les abelles en particular, i a la natura i els boscos com a darrer objectiu.

Si esteu interessats per conèixer amb mes detall el projecte REDICAT, podeu contactar amb el nostre web www.amicsdelesabelles.cat

Per una informació mes detallada d’aquesta noticia podeu connectar-vos al link: