Notícies

L’Associació d’amics de les abelles celebrarà el Dia Mundial de les Abelles a Alcover

01 mai 2019

La nostra associació no ha faltat a la cita anual de l’abella des de que es va aprovar per la UNESCO el dia 20 de Maig,  com a dia mundial de l’Abella i com a instrument per potenciar la biodiversitat i el territori.

Les activitats començaran el 17 de Maig divendres amb la inauguració de pintures rupestres relacionades amb les abelles, i continuarà el 18 de Maig dissabte, amb una jornada que tractarà  sobre activitats orientades a donar a conèixer aspectes d’importància sobre el mon de les abelles.

El 19 de Maig diumenge  festa social oberta a tothom interessat en la diada, que començarà amb un esmorzar de pagès, visita al museu de la Mel i presentació del projecte REDICAT, que te per objecte la recuperació d’eixams a les poblacions, que sovint son malmesos. Aquests eixams posteriorment  es traslladaran al bosc perquè puguin fer la seva feina de pol·linització d’arbres i plantes.

El 20 de Maig dilluns finalitzaran els actes de la diada amb activitats per les escoles i per la població, a la plaça de l’Ajuntament d’Alcover.

Per a inscripcions envieu un missatge al compte de correu: jmll.apis@gmail.com

o be truqueu al tfn: 675 12 58 20

 

I per una informació mes detallada: